torstai 7. lokakuuta 2021

Terkut rakenneultrasta

Tänään oli vihdoin kauan odotettu rakenneultra. Tätä päivää on odotettu niin paljon, että välillä tuntui ettei aika kulu millään. Rakenneultra pelotti mua ihan todella paljon ja olin jotenkin varma, että saadaan siellä huonoja uutisia. Kaikki on mennyt niin hyvin tähän asti, niin miksi meidän hyvä onni jatkuisi? 

Onneksi meillä oli jo aika heti aamusta. Yö oli tosi levoton ja näin unta mm. että myöhästyttiin ultrasta ja seuraava aika meni tosi pitkälle. 

Kaikki oli kuitenkin juuri niinkuin pitääkin. Kätilön sanoin "täydellinen paketti". ❤ 

Oli todella piinaavaa edetä kehon osa kerrallaan, etenkin jos kätilö oli pidemmän hetken hiljaa. Varsinkin sydämen kohdalla pysähdyttiin tosi pitkäksi aikaa ja kätilö oli vain hiljaa. Kunnes hän sanoi, että täällä on kaikki hyvin ja hän yrittää vain hienosäädöllä katsoa, että kaikki on varmasti kunnossa. 

Vauva liikkui hyvin aktiivisesti ja heilutteli meille käsiään. Saatiin myös melko varma lupaus sukupuolesta ja näillä näkymin meille on tulossa pieni tyttö 💕 Mulla oli ihan tyttöolo ja intuitio piti paikkansa.

Eilen vaihtui viikko 21 eli saavutettiin samalla myös raskauden puoliväli. Puolivälin kunniaksi tunsin vauvan liikkeet ensimmäistä kertaa kättä vasten, kun toivotin hänelle joka aamuiseen tapaan hyvät huomenet. Tuo hetki oli aika liikuttava. 

En voi muuta sanoa kuin että olen vain ihan tositositosi onnellinen ja kiitollinen tällä hetkellä. ❤

1 kommentti:

  1. Tää viikko on ollut tosi raskas, mutta nyt kun luin sun päivityksen, niin tuntuu kuin aurinko paistaisi taas. Oon aivan hirveän onnellinen teidän puolesta ❤
    -M

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)