keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Mikäli kaikki menee hyvin, niin meitä on helmikuussa kolme

Noniin täällä taas kuulumisia kertomassa. Testejä on tullut tehtyä viime postauksen jälkeen MONTA ja aina niissä on vain näkynyt entistä vahvempi viiva. Tämän viikon tiistaina tein digitestin, johon pamahti tuo maaginen "raskaana 3+". Kyllähän nuo testit ovat tuoneet paljonkin toivoa tämän epätietoisuuden keskelle. 

Vuotoa on nimittäin ollut lähes päivittäin. Edelleen puhutaan hyvin vähäisestä vuodosta, mutta se on kuitenkin säikäyttänyt joka kerta. Viimeksi eilen tuli mukana myös vähän verta, jonka jälkeen itkin miehelle ettei tästä mitään tule. Lisäksi vatsan erilaiset tuntemukset säikäyttävät myös.

Olin varannut tälle aamulle ultran tarkoituksena tarkistaa missä raskaus sijaitsee. Aamulla jännitti aivan sairaasti ja myös itketti. 

Pääsin vastaanotolle, jossa minut vastaanotti aivan ihana naislääkäri. Hän kyseli ensin hieman taustoista, jonka jälkeen siirryttiin ultraamaan. 

Melkein heti lääkäri käänsi monitorin minua kohti ja sanoi, että raskaus on juuri siellä missä pitääkin. Aloin samantien itkemään, sillä olin vain niin äärettömän helpottunut. Sykettä ei vielä näkynyt, koska kävin niin varhaisessa vaiheessa (vaikka lääkäri sanoi että ihan kuin jotain pientä näkyisi kun oikein tarkkaan katsoo). Myöskään tuulimunan mahdollisuutta ei voida vielä poissulkea. Ovulaatio on todennäköisesti tapahtunut oletettua myöhemmin.


Mutta ultrassa näkyi sikiöpussi ja raskauspussi sekä 3,2mm valopallo. ❤ 

Lääkäri suositteli uutta ultraa 1-1,5 viikon päästä ja aion todellakin mennä.

Olo on hyvin epätodellinen, mutta hyvin hyvin onnellinen. Eihän tätä koko asiaa edes vielä sisäistä ja kaikkea voi vielä tapahtua. Mutta yritän nyt rauhoittaa mieleni ja nauttia tästä hetkestä. ❤

Olisiko nyt vihdoin ja viimein meidän vuoro? 

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)