maanantai 21. kesäkuuta 2021

 


Niinkuin huomaatte, testejä on tullut tehtyä. Tajusin vasta apteekkireissun jälkeen, että olisi tietenkin ollut fiksua testata kokoajan samalla testillä. Testeissä kun on eroja. 

Ylin testi tehty viime viikon tiistaina, seuraava torstaina. Kolmas testi on tehty perjantaina aamuvirtsasta ja neljännen testin tein eilen iltapäivästä. Alin on tehty tänä aamuna. 

Kyllähän nuo selkeät viivat tuovat helpotusta, mutta päällimmäisinä tunteina on silti ollut huoli ja pelko. Eilen vessassa käydessä tuli pyyhkiessä pieni määrä verta, joka säikäytti todella. Jokainen vessareissu on suuri jännitysnäytelmä ja piinapäivät ovat saaneet ihan uuden merkityksen.

Soitin torstaina terveysasemalle ja pyysin lähetettä verikokeeseen hcg:n mittaukseen. Sain puhelussa todella tylyä kohtelua ja nyt vain odotellaan, tekeekö lääkäri lähetteen vai ei. Mulle sanottiin, että kun on yksi kohdunulkoinen raskaus taustalla niin seuraavaa raskautta seurataan tarkemmin. Ja silti jouduin kunnolla taistelemaan yhdestä verikokeesta enkä edes tiedä saanko lähetettä. Pieni juttu heille, mutta suuri juttu mulle. Ultraan on turha mennä vielä tarkistamaan tilannetta. 

Mitään kummosempia oireita ei mulla ole. Tissit kipeytyivät viikonlopun aikana. Välillä musta kuitenkin arkuus lievenee ja tällöin huoli taas herää. Viime viikolla oli ajoittain etovaa oloa. Mahaa juilii välillä niin, että oon varma vuodon alkamisesta. 

Tulen todennäköisesti jatkamaan testailua aktiivisesti, kunnes saan jotain muuta konkreettista tietoa raskauden etenemisestä. 

Niin toivon, että nyt olisi meidän vuoro ❤ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)